22.9 C
Barcelona
Dilluns 29 maig, 2023

Preguntes oportunes

Què diu el Congrés nord-americà sobre la independència de Catalunya?

Publicat: “Espanya no pot sostenir la unitat de la seva pàtria sense tenir en compte la voluntat democràtica dels catalans. Si finalment els catalans opten per la independència, busquessin el reconeixement internacional com a estat independent basat en la voluntat de la gent, i no en disposicions de la Constitució Espanyola. Si nega el reconeixement de Catalunya, pot generar un conflicte econòmic congelat al cor d’Europa. Una situació que seria percebuda com a antidemocràtica i extremadament difícil de justificar”. Com queden les amenaces de l’estat espanyol? És coherent dubtar o rebutjar la independència per temor al reconeixement internacional? És millor viure dependents que lliures…?

2 COMENTARIS

AFEGEIX UNA RESPOSTA

Per favor, introdueix el teu comentari!
Per favor, introdueix el teu nom aquí

Per la dignitat