22.7 C
Barcelona
Dijous 1 juny, 2023

Preguntes oportunes

Nega Ciutadans la realitat de Catalunya com a país?

Publicat: “Ciutadans vol prohibir per llei que Catalunya es defineixi com a “país”. Definició: “País: una determinada àrea geogràfica i una entitat políticament independent, que compta amb govern propi, administració, lleis, forces de seguretat i, la seva població”. Reunia Catalunya aquestes característiques en 1714? Aquí està la història. Va deixar de ser “país” quan es va imposar el Tractat de Nova Planta o “només” va perdre la independència? Va deixar Espanya de ser “país” quan va ser envaïda i dominada per les tropes napoleòniques? No! I per què Catalunya sí i volen mantenir-ho? Secunden la majoria de catalans aquesta imposició? Com qualificar un partit així? Autoritari, colonialista, col·laboracionista…?

AFEGEIX UNA RESPOSTA

Per favor, introdueix el teu comentari!
Per favor, introdueix el teu nom aquí

Per la dignitat