22.9 C
Barcelona
Dilluns 29 maig, 2023

Preguntes oportunes

La meitat de catalans volen viure colonitzats…?

Publicat: “CEO: hi ha un empat tècnic entre partidaris i detractors de la independència de Catalunya” (Colonització: “imposició de les pròpies lleis, llengua, cultura, valors, al territori conquistat i explotació econòmica del mateix”) Volen aportar un merescut benestar per a les seves famílies, un millor futur pels seus fills? Volen viure en una democràcia real i no en una pseudo-democràcia sense separació de poders com demostra ser l’espanyola? Volen poder aplicar una autèntica justícia social perquè gestionen els recursos que generen? Volen ser tractats amb la dignitat que mereixen? Se suposa que SÍ! De debò creuen que ho aconseguiran millor sent dependents que sent independents? Què diuen els fets…?

AFEGEIX UNA RESPOSTA

Per favor, introdueix el teu comentari!
Per favor, introdueix el teu nom aquí

Per la dignitat