25.1 C
Barcelona
Dissabte 10 juny, 2023

Preguntes oportunes

Ideologia i dependència o llibertat i independència…?

Publicat: “Els diputats catalans s’han portat gairebé tot el protagonisme del debat sobre la unitat d’Espanya”. Quines idees, valors, principis, orienten la decisió dels polítics espanyols i catalans sobre Catalunya i el seu desig de referèndum? Ideologia i identitat espanyola encara que vagi  en contra de la democràcia real? Quina ideologia té la “dignitat, la llibertat”? Estan, una vegada més, els polítics espanyols i els seus portaveus a Catalunya actuant de “dèspotes il·lustrats” imposant “el seu” model als catalans en lloc de preguntar què desitgen? Votar un referèndum, no, però sí un federalisme dissenyat i imposat per Espanya i sense suport de PP i C’s? Què han de decidir els demòcrates amb dignitat…?

AFEGEIX UNA RESPOSTA

Per favor, introdueix el teu comentari!
Per favor, introdueix el teu nom aquí

Per la dignitat