25 C
Barcelona
Dissabte 10 juny, 2023

Preguntes oportunes

És digne dependre d’un estat que no paga el que deu?

Publicat: “Junqueras aconsegueix un 25% dels 1.400 milions d’euros que deu l’estat espanyol des de 2014. El govern espanyol va reconèixer que havia de traspassar aquesta xifra a la Generalitat”.  Quina conclusió mereix aquesta notícia…? Es pot qualificar de “digna” l’actual situació de “dependència” d’un estat que recapta la pràctica totalitat però genera un dèficit acumulat que s’apropa als 300.000 milions € i no paga el que deu? Es pot qualificar de “digne i coherent”, que hi hagi contribuents a Catalunya que recolzin una “dependència” que tant castiga a tota la població, a la justícia social merescuda, al benestar guanyat pel que s’aporta? Independència o dependència creixent, negativa, “complicitat” de l’abús…?

AFEGEIX UNA RESPOSTA

Per favor, introdueix el teu comentari!
Per favor, introdueix el teu nom aquí

Per la dignitat