25.1 C
Barcelona
Dissabte 10 juny, 2023

Preguntes oportunes

Què pot fer “realment” Catalunya Sí Que es Pot?

Publicat: “CSQP ha recordat que el seu “Podem&associats” va guanyar les eleccions generals a Catalunya defensant el referèndum com a solució a la qüestió catalana” No s’han manifestat i mantenen PSOE, PP, C’s, totalment en contra d’un referèndum pactat sobre autodeterminació a Catalunya?  No vol dir això que CSQP… No podrà fer absolutament res…? Ignora que aquest referèndum ja s’ha demanat per activa i passiva i sempre ha estat rebutjat…? Què pretén insistint davant un rebuig total? Enganyen o els seus votants volen ser enganyats? Què faran davant el bloqueig total? Resignar-se i seguir “depenent” i castigant en benestar, justícia social, llibertat…?

AFEGEIX UNA RESPOSTA

Per favor, introdueix el teu comentari!
Per favor, introdueix el teu nom aquí

Per la dignitat