22.7 C
Barcelona
Divendres 24 març, 2023

Preguntes oportunes

Qui és responsable que Catalunya pogués fer fallida?

Publicat: “Margallo justifica el contacte amb Junqueras: “Una agència amenaça amb declarar a Catalunya en fallida” Catalunya, primera economia, primera aportació al PIB, primera exportadora i una agència internacional amenaça amb qualificar molt negativament el seu crèdit? No és el govern espanyol, amb el suport de partits espanyols i les seves sucursals a Catalunya, barons regionals i silenci còmplice de la societat espanyola qui recapta i genera un dèficit acumulat de gairebé 300.000 milions de Euros (Niño Becerra)? Com qualificar la “gestió” d’un estat que asfixia la seva principal economia? Que pensar de la “dignitat” i “cohe-rència” dels votants que encara volen seguir sent “dependents” i sotmesos?

2 COMENTARIS

  1. Jo crec que no és altre cosa, que una altre maniobra del PP en contra del PROCÉS , i això encara ens dóna més raons per voler la independència . Jo no hi entenc de finances, però em sembla contradictori, que al mateix temps que motes empreses internacionals segueixen demostrant interès en invertir a Catalunya, per altre banda una agència de no sé què, digui Catalunya pot anar a la fallida . Hem de poder gestionar els nostres diners !!!

AFEGEIX UNA RESPOSTA

Per favor, introdueix el teu comentari!
Per favor, introdueix el teu nom aquí

Per la dignitat