19.7 C
Barcelona
Divendres 24 març, 2023

Preguntes oportunes

Hi ha catalans com els elefants encadenats?

Multi publicat: “La Constitució no contempla; no permet” “És anticonstitucional…” Recordem per què els elefants, amb la seva enorme potència i intel·ligència però amb “una cadena” en una pota, es deixen dominar per una sola persona? Perquè van ser lligats a una estaca i no podien alliberar-se d’ella! Després, ja no feia falta. En tenien prou en “sentir” una argolla en la seva pota. Li succeeix el mateix a Catalunya? Té potència i intel·ligència per ser lliure però te la “ment” encadenada a una constitució que la manté presonera? Per què hi ha encara votants amb aquesta cadena “mental” que creuen no poder ser lliures com mereixen pel seu potencial? Si es pot viure en llibertat… és  coherent seguir encadenats…?

AFEGEIX UNA RESPOSTA

Per favor, introdueix el teu comentari!
Per favor, introdueix el teu nom aquí

Per la dignitat