22.7 C
Barcelona
Divendres 24 març, 2023

Preguntes oportunes

Acceptarien els dependentistes com “persones” el que accepten com “contribuents” d’Espanya?

Publicat: “El Govern diu que ajudarà a Catalunya si compleix”. No està més que admès pels propis dirigents estatals i líders que Catalunya està molt mal finançada? Sí!. Compleix l’estat espanyol amb Catalunya com aquesta amb l’estat? No! Aquí tenim incompliments en llei de dependència, endarreriments, intervenció “setmanal” de despeses, a pesar que recapta la majoria d’ingressos! Ens imaginem viure en un edifici, pagar més que ningú, rebre pitjor tracte i serveis i estar amenaçats pel president? I si decidim marxar que ho hagin d’autoritzar tots els veïns? Quin tipus de “dignitat” suggereix aquesta situació? És lògic resignar-se a ella…?

AFEGEIX UNA RESPOSTA

Per favor, introdueix el teu comentari!
Per favor, introdueix el teu nom aquí

Per la dignitat