19.7 C
Barcelona
Divendres 24 març, 2023

Preguntes oportunes

Com s’atreveixen a dir que no fan diferències amb Catalunya?

Publicat: “Montoro es nega avançar a Catalunya quantitats que corresponen a 2014. Diu que no farà amb Catalunya cap diferència respecte a la resta de comunitats” Què demostren les xifres que aporta Catalunya en relació a comunitats espanyoles i quant rep en inversions aprovades, pressuposades, i no executades? Recordem Rodalies que va anunciar més de 4000 milions i només han executat menys de 250? Recordem la N-II i la N-340, connexions port/ample europeu, etc.? Rep cada habitant de Catalunya en funció del que aporta? Què demostren les estadístiques objectives? És coherent que hagi partits a Catalunya que rebin vots dels qui estan tan perjudicats?

AFEGEIX UNA RESPOSTA

Per favor, introdueix el teu comentari!
Per favor, introdueix el teu nom aquí

Per la dignitat