22.7 C
Barcelona
Divendres 24 març, 2023

Preguntes oportunes

Quin projecte té Espanya per a Catalunya?

(El País) “En el pacte PSOE/C’s, sorprèn la falta d’ambició sobre Catalunya, sent el problema més important que afronta Espanya”. Existeix un clar projecte de futur independentista perquè “tots” els catalans puguin viure en democràcia real, amb el benestar, la dignitat i llibertat que mereixen, amb l’aplicació d’una autèntica justícia social? És evident! Es pretén i és possibilista. Tenen Espanya i els seus partits un projecte de futur “millor” per als catalans que l’independen-tista? Què suggereix aquesta “absència” total d’ambició per solucionar el que el País defineix com el seu problema més important? Quin projecte és coherent recolzar, mate-rialitzar? El de “independència” alliberadora o el de ‘dependència” colonitzadora…?

2 COMENTARIS

  1. los proyecto de la caberna melos paso por los C…….yo quiero una catalunya liure de los opresores corruptos del PP CIUDATANS Y PSOE NOS DEJENTRANQUILOS LOS MARGALLO FERNANDEZ DIAS CATALA Y TODA ESA JERGA DE CHORIZOS MENTIROSOS

AFEGEIX UNA RESPOSTA

Per favor, introdueix el teu comentari!
Per favor, introdueix el teu nom aquí

Per la dignitat