20.8 C
Barcelona
Dissabte 10 juny, 2023

Preguntes oportunes

Què poden esperar els votants catalans de l’estat espanyol?

Publicat: (Diferents mitjans) “Espanya sense projecte. Els polítics espanyols no són partidaris de  la secessió de Catalunya, però manquen d’una alternativa real que la desactivi”. És satisfactòria la situació per a les famílies catalanes, empreses, treballadors, de la primera economia de l’estat però asfixiada econòmicament? Era coherent, en democràcia, esperar que els aspirants a governar l’estat espanyol aportessin “alguna cosa” positiva als més de 2.300.000 votants i un Parlament majoritàriament independentista? Sembla que sí! Va aparèixer la més mínima proposta que animi a seguir a Espanya? Cap! Què fa un votant amb dignitat? Resignar-se a seguir colonitzat o intentar la llibertat?

AFEGEIX UNA RESPOSTA

Per favor, introdueix el teu comentari!
Per favor, introdueix el teu nom aquí

Per la dignitat