22.7 C
Barcelona
Divendres 24 març, 2023

Preguntes oportunes

Estat espanyol, partits espanyols o societat espanyola?

(Diferents mitjans) “L’independentisme ha fet créixer l’antipatia cap a Catalunya” “Diversos líders autonòmics s’oposen al procés secessionista de Catalunya” Qui protagonitza, lidera, el rebuig a Catalunya, s’oposa al fet que aquesta vulgui defensar el nivell de vida, la justícia social, la dignitat, democràcia, que els seus habitants mereixen? L’Estat espanyol i les seves estructures sense separació de poders? Els partits espanyols i les seves sucursals a Catalunya? O és també “tota” la societat espanyola la que mira cap a un altre costat i no vol renunciar a l’altíssima contribució dels contribuents catalans? Cal viure colonitzats perquè no s’enfadin o… reaccionem amb dignitat per un futur millor?

AFEGEIX UNA RESPOSTA

Per favor, introdueix el teu comentari!
Per favor, introdueix el teu nom aquí

Per la dignitat