20.8 C
Barcelona
Dissabte 10 juny, 2023

Preguntes oportunes

D’origen divers però units en un destí comú i millor?

Publicat: (Diferents articulistes) “En les macro manifestacions ningú preguntava a ningú què o aquí votava” Quin era l’origen dels 2 milions de manifestants? Es preguntaven la seva  procedència? Era això important? Quin esperit la presidia? La defensa d’un present progressivament negatiu o la il·lusió d’un millor futur comú? No han contribuït “tots”, al marge d’ideologies i orígens, al que avui constitueix l’enorme potencial de Catalunya? No volen “tots” els qui viuen, treballen, tributen, a Catalunya el millor per a les seves famílies en benestar, de-mocràcia real, justícia social, dignitat, llibertat…? Si “tots” desitgen això… què és el coherent? Una independència alliberadora o una dependència negativa i creixent?

AFEGEIX UNA RESPOSTA

Per favor, introdueix el teu comentari!
Per favor, introdueix el teu nom aquí

Per la dignitat