22.7 C
Barcelona
Divendres 24 març, 2023

Preguntes oportunes

Catalunya serà la millor zona del sud d’Europa per fer-hi inversions?

Publicat: “Segons el Financial Times Catalunya serà la millor zona del sud d’Europa per fer-hi inversions” Tot sembla apuntar que el procés independentista a Catalunya genera inversions i, per tan, nous llocs de treball. Això és el que diu el Financial Times en l’últim número de la revista fDi Magazine, on ofereix diferents rànquings de ciutats i regions on Barcelona i Catalunya surten molt ben parades. De fet, la prestigiosa publicació serveix per desmentir, un cop més, l’argument unionista que les empreses fugen del país per la incertesa del procés. Per què l’interès d’Espanya a tergiversar la realitat? A qui beneficia amagar la realitat? És lícit mentir i promoure por a la ciutadania? Creiem les mentides interessades del govern espanyol o… a una de les publicacions “neutrals” més prestigioses? Què és el coherent…?

AFEGEIX UNA RESPOSTA

Per favor, introdueix el teu comentari!
Per favor, introdueix el teu nom aquí

Per la dignitat