25.1 C
Barcelona
Dissabte 10 juny, 2023

Preguntes oportunes

Què pot esperar el 80% de catalans que volen un referèndum?

(El País) “En el pacte PSOE/C’s hi ha un rebuig total a un referèndum d’autodeterminació” Cal preguntar al PP si s’uneix a aquest rebuig? Si 2.300.000 persones “ja” han demostrat que volen votar democràticament i totes les enquestes situen en el 80% el desig de votar legalment es pot dir que els partits dominants a Espanya són demòcrates de debò? Un modern estat democràtic ignoraria a un % tan alt de demanda de consulta i hauria donat motiu perquè tants votants vulguin decidir la seva relació amb Espanya? Quina esperança poden tenir els demòcrates de Catalunya davant un estat i uns partits que els ignoren completament? Què és el lògic, digne?

AFEGEIX UNA RESPOSTA

Per favor, introdueix el teu comentari!
Per favor, introdueix el teu nom aquí

Per la dignitat