20.8 C
Barcelona
Dissabte 10 juny, 2023

Preguntes oportunes

Què guanyen les famílies catalanes amb el pacte PSOE/C’s?

(El País): PSOE: “Hem cedit perquè guanyin tots els espanyols”. Contempla aquest pacte “el més mínim benefici per a tots els contribuents catalans, les seves famílies”? No! Hi ha algun indici de què guanyaran els catalans en benestar, justícia social, dignitat, participació democràtica…? Cap! Han participat en el seu disseny o és una altra mostra més de models “imposats”? Nul·la participació! Si aquest acord, de difícil aplicació d’altra banda, es fa perquè guanyin tots els espanyols però els catalans no guanyen res… no és una mostra clara de què els catalans no són espanyols ni se’ls considera? Què guanyen els qui a Catalunya han votat PSOE o C’s?

AFEGEIX UNA RESPOSTA

Per favor, introdueix el teu comentari!
Per favor, introdueix el teu nom aquí

Per la dignitat