20.8 C
Barcelona
Dissabte 10 juny, 2023

Preguntes oportunes

De quants “ens” depèn Catalunya…?

(El Món) Susana Díaz: “Andalusia té l’obli-gació de garantir la unitat i igualtat de tots els espanyols. És necessari definir un nou projecte comú d’Espanya” Què entén Andalusia per garantir la unitat? Criden “unitat” al que és “dependència” com justifiquen reiteradament els fets? Converteixen Catalunya en un ens “dependent” també d’Andalusia com de totes les autonomies espanyoles? Definiran aquest projecte comú “amb” l’acord dels catalans o  imposaran “el seu” projecte com han fet fins ara en la pràctica? Igualtat? Reben les famílies catalanes el mateix tracte que les andaluses, espanyoles? Deuen els catalans deixar el seu benestar, dignitat, llibertat en mans de presidents autonòmics espanyols i renunciar al que podrien gaudir?

AFEGEIX UNA RESPOSTA

Per favor, introdueix el teu comentari!
Per favor, introdueix el teu nom aquí

Per la dignitat