20.8 C
Barcelona
Dissabte 10 juny, 2023

Preguntes oportunes

Déu! Què bons votants si hi hagué bons líders?

(La Vanguardia): “La independència catalana no és creïble (…) demostra una gran fragilitat i pocs escrúpols polítics i democràtics pels líders de l’independentisme”. Estan tan units i compromesos en un projecte comú els líders independentistes com l’estan els milions de manifestants pro independència? Hem de recordar la famosa frase del poema del Cid castellà? Demostren els capdavanters independentistes la mateixa determinació que tenen els dependenttistes? Podem incloure aquí les grans i extraordinàries organitzacions transversals (ANC, ÒMNIUM) ara en silenci? Quins efectes futurs tindrà la realitat actual? Liderem cap a la dignitat, el benestar, o ens lideren només a curt termini…? Què decidim…?

AFEGEIX UNA RESPOSTA

Per favor, introdueix el teu comentari!
Per favor, introdueix el teu nom aquí

Per la dignitat