25 C
Barcelona
Dissabte 10 juny, 2023

Preguntes oportunes

Com reaccionar davant una nova imposició sobre la llengua pròpia?

Publicat: “El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya diu que no es pot recomanar l’ús del català als funcionaris perquè va en contra de la llibertat d’expressió”. És el català la llengua pròpia i reconeguda oficialment de Catalunya? Sí! Quina presència té el català, per exemple, en camp judicial? Un 10%! Què suggereix aquesta decisió del TSJC? Defensa de la llibertat d’expressió o limitació, prohibició? Recordem que una de les definicions de colonització és “imposició per la força de les armes o de la llei de la pròpia llengua a la del territori conquerit”? Què han de decidir els votants catalans amb veritable “dignitat democràtica” davant aquesta notícia? Sotmetre’s o defensar la seva llengua…?

AFEGEIX UNA RESPOSTA

Per favor, introdueix el teu comentari!
Per favor, introdueix el teu nom aquí

Per la dignitat